Om oss

Om oss

Delikatezza drivs av Annika Karlsson och Anders Möller. Vi är specialiserade på olika råvaror men gemensamt är att vi brinner för det vi gör och båda har vi en stor passion för att råvaror ska vara äkta, utan tillsatser och kemiska smakämnen. Chili är inte bara chili och tryffel är inte bara tryffel utan det finns en mängd olika sorter inom varje som lämpar sig på olika sätt i olika produkter. Annika känner tryffel på sina fem fingrar och kan presentera alla marknadens sorter (ca 12), både billigare och dyra. Efter att i många år ha försörjt sig som tryffelletare och utbildats i Italien är kunskapen stor. 

Anders har ett stort kunnande om chili efter att ha odlat och gått utbildning inom gastronomi och därefter startat upp egen produktion av produkter som måste upplevas. Anders har fått dubbla SM guld i mathantverk vilket innebär att ni kan lita på hans smaklökar. Förutom chili är rabarber ett av Anders stora kunskapsområden. Rabarber är en underskattad råvara med stor smakupplevelse och lämplig i många produkter. Inom kort kommer säkerligen fler produkter än den prisbelönta Rabarberglöggen att dyka upp i vårt produktutbud. Vi måste bara vänta ut Anders kreativitet och bestämdhet att inget får säljas förrän det är perfekt. För oss som väntar kan det vara frustrerande, men det är dessa egenskaper som gör att han är dubbel SM-vinnare!